10 Mart 2009 Salı

Anlamıyorum...









16 Kasım 2005: Olaylı Türkiye-İsviçre maçının sonrasında rakip futbolcularla kavga etti. 4 maç ceza aldı.
30 Aralık 2006: Everton maçında Joseph Yoba’ya ırkçı sözler sarfettiği nedeniyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından hakkında soruşturma açıldı. İngiliz gazeteleri Bolton’lu El Hadji Diouf ve Sierra Leone’li Al Bangura’nın da kendilerine ırkçı sözler söylediği iddialarını gündeme getirdi. Suçsuz bulundu.
12 Eylül 2007: Türkiye-Macaristan maçında kaptanlık pazubandını taktığı ikinci yarıda gollerden sonra ilginç hareketler yaptı. Gükhan Ünal’ın golü sonrası basın tribününe "kol" hareketi çekti. Aurelio’nun golü sonrası aynı yöne bir şeyler söyledi.
14 Aralık 2007: Newcastle idmanında genç takım oyuncusuna sert girince Joey Barton boğazına sarıldı. Barton’a kafa atacakken arkadaşları araya girdi. Antrenman sonrası sözlü tartışma yaşadılar.
4 Aralık 2008: Denizli deplasmanı için geldikleri Çardak Havaalanı’nda "Fenerbahçe’ye yakışmıyorsun. Defol git" diyen bir taraftarla kavga etti.
19 Aralık 2008: Konya’da kendisini görüntülemek isteyen bir TV kanalının muhabirine omuz attı. Daha sonra bir gazeteciyi tehdit etti: Seni sabaha kadar döverim.
8 Şubat 2009: BŞB maçında artistik bir pası sonrası Tjikuzu’ya parmağını sallayarak, küfür etti. Gökhan, Tjikuzu’ya attığı tekme sonrası oyundan atılırken, rakibin boynuna sarıldı. Diğer futbolcular araya girdi.
8 Mart 2009: Kendisine sert giren Cangele’ye saha kenarından "Göreceksin sen" "Sen bittin" anlamına gelen
2001: Galatasaray takımında Okan ile birlikte soyunma odasında Jardel’e saldırdı.

Bi de Nouma'yı düşünün. Ben anlamadım...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

BENDE BUNLARI ANLAMIYORUM!!!!!

Salatasaray ‘a yapılan kıyaklardan bahsedersek sadece sezonun ilk yarısındaki maçların yeterli olduğu düşüncesindeyim. Bu kıyaklara bakarsak eğer şu bir gerçek ki Salatasaray federasyon ve hakemler hakkında yayınladığı bildiride haklıymış. Bildirinin açıklandığı maçta çok güzel seçilmiş Kayserispor maçı, herhalde Kayserispor içindi :)

23 agustos 2008 galatasaray denizlispor maci
hakem: kamil abitoglu

13 eylul 2008 galatasaray antalyaspor maci
hakem: bulent yildirim

21 eylul 2008 kocaelispor galatasaray maci
hakem: selcuk dereli

28 eylul 2008 galatasaray konyaspor maci
hakem: yunus yildirim

19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci
hakem: bunyamin gezer

26 ekim 2008 eskisehirspor galatasaray maci
hakem: firat aydinus

Gokhanson dedi ki...

onları da yazıcam :)