10 Ekim 2008 Cuma

Crow

Bruce Lee'nin oğlu Brandon Lee'nin oynadığı ilk filmde, canlandırdığı rock gitaristi Eric Draven işkence edilerek öldürülmüş ve elbetteki usullere gömülmüştür, günlerden bir gün, muhtemelen çarşamba, adamın mezarına bi karga [kuzgun] konar, nasıl olduysa, o adamın ruhu karganın içine girer, olaylar gelişir.

The Crow serisi çizgi romanlar yazan James O’Barr tarafından ortaya çıkmıştır, James O’Barr, trajik bir trafik kazasında nişanlısı Bethany’nin sarhoş bir sürücünün kullandığı araba tarafından öldürülmesi sonrasında çok sıkıntılı günler yaşamaya başlamış.

Bu yaşadığı sıkıntılı dönemden kurtulmak için kendisini çizime verir, daha sonraları ise gazetede okuduğu bir haberden ( Detroit’te bir çiftin 20$ lık nişan yüzükleri için öldürülmesi olayı ) oldukça etkilenir ve bunun bir hikayenin başlangıcı için güzel bir çıkış noktası olduğuna karar verir ve 1981 yıllarında Berlin’de ilk The Crow çalışmalarına başlar.

Filmin çekimlerinin bitmesine 8 gün kala Brandon Lee’nin yanlış doldurulmuş bir silah tarafından çekim sırasına vurularak öldürülmesi bu yüzden James O’Barr’ı hayatı boyunca sarsan ikinci büyük olay olur.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

ben izledim bu filmi çok korktum

Gokhanson dedi ki...

aay kıyamam

Adsız dedi ki...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!